Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 19-10-2020 08:20   Güncelleme : 19-10-2020 08:20

Saçlarınız Anılarda Kalmasın!

Saçlarınız Anılarda Kalmasın!

            İnsanoğlunun geçmişten günümüze kıl ve tüyle amansız bir mücadelesi olmasına rağmen çok fazla ifşa edilmemiştir. Önemsiz gibi gösterilmiş fakat önemsenmiş, gizlenmiş ulu orta konuşulmamış fakat sürekli gizli bir gündemi olmuştur.

            Bu mesele öyle bir sorun ki yerine göre varlığı da yokluğu da bir problem olarak görülmüştür. Günümüzde bu konu büyük bir sektör olarak varlığını sürdürmekte ve özellikle sağlık turizmi olarak yurt dışından da önemli girdi sağlanmaktadır.

            Erkeklerle ilgili yönü saçların dökülmesi ile ortaya çıkan estetik kaygılar olması hasebiyle oldukça önemlidir. Bu durum genetik miras olduğu için bundan kaçış yok, özellikle anne tarafınızda saçlar dökülmüş ise aynı akıbetin sizi de bulacağından kuşkunuz olmasın. Eskiden saç ektirmek oldukça pahalı, zor ve lüks iken gelişen teknoloji ve rekabet ile günümüzde sıradan bir organ nakli mesabesindedir. Hatta organ naklinde başkasından transfer söz konusu iken saç ekiminde kendi saçınız kullanıldığı için her anlamda etik bir tutum söz konusudur.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN