Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-08-2018 09:43   Güncelleme : 27-08-2018 09:43

Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz Kimi ya da kimleri tehdit ediyor!

Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz Kimi ya da kimleri tehdit ediyor!

Sağlık Sen Samsun Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu için yapılan delege seçimleri sonrasında sonuçlardan memnun olmayan Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz sosyal medya üzerinden tehditler savurmaya başladı.

Kimi ya da kimleri tehdit ettiği tam olarak anlaşılamayan Öksüz, sosyal medya sayfasından “Kime ne yapmışsam hak etmiştir. Bir de zamanını beklediklerim var” diyerek tehditlerini açıktan yapmaya başladı.

Yapılan delege seçimlerinin sonuçları hakkında da yorum yapan Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Öksüz, Sağlık Sen Samsun Şubesi Başkan Adayı İlyas Biçer’in 100 delege sayısına ulaştığını ve kendisinin de 63 delegede kaldığını kabul etmeyerek, durumun 81’er oyla eşit olduğunu iddia etti.

Öksüz, “Sandığa yansıyan sonuçlarla birlikte doğal delege oyları da göz önüne alındığında İlhan Öksüz 81 delegeye sahip iken İlyas Biçer de 81 delegeye ulaşmıştır” yazarak delege seçim sonuçlarına da manipülasyon yapmaktan çekinmedi.

ERDOĞAN ÇAKMAK GÜNDEMİNE ALDI

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz’ün tehditlerini sosyal medyada günden yaparak şunları yazdı;

“Şimdi ben o idarecilere sesleniyorum: Ya koltuğunu tercih edip makamında layıkıyla oturacaksın ya da koltuk sevdasından vazgeçerek istifa edip sendikacılık yapacaksın. “

-Bu ifadeler Samsun’daki malum sen şube Başkanına ait!

Sayın başkan seçimlere müdahale eden idareci ve yöneticileri aklınca uyarıyor hatta tehdit ediyor!

-Keşke bu İdarecilere Türk Sağlık-Sen üyelerini baskı ile istifa ettirip sendikanıza üye yaptığında idareciliğini hatırlata bilseydin , keşke o zaman da işinizi yapın , sendika işlerine girmeyin diyebilseydin dimi

Ama yok hangi kurumda yetki kaybolmaya başladı hemen o kurumun idarecisinin kapısını aşındırıp tehdit ile üye yapmalarını istedin !

- Ne acıdır ki dün Beraber üye yapıp yol yürüdüğün idareci ve yöneticilere, bugün işinizi yapın diye ayar vermeye çalışıp şikayetçi oluyorsun .

- ya o zaman onlara haddini aşarak sendika işlerine girin diye tehdit etmeyecektin yada bugün sendika işlerine girdiniz diye şikayet etmeyeceksin..

- yılardır bu idarecilerle elele kolkola hakkımızı yiyerek kurumlarda yetki aldınız ayıp günah.

- Ne demişler Allah’ın sopası yok!”

YARDIMCISININ FETÖ PAYLAŞIMLARI

Öte yandan Gerçektaraf.com internet sitesinde Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz’ün yardımcısının sosyal medyada FETÖ paylaşımları haber konusu oldu.

Haberde, “Eylül ayında yapılacak Sağlık Sen Samsun Şubesi 5. Olağan kongresi öncesinde Sağlık Sen Samsun Şube Başkan Vekili Hüseyin Ertosun’un sosyal medyada FETÖ lehine paylaşımları Sağlık Sen Samsun Şube yönetimini zor durumda bıraktı” denilerek şöyle devam edildi;

“Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz’ün Başkan vekili olarak Ertosun’un görevde olması çeşitli şüpheleri de beraberinde getirirken Ertosun’un paylaşımlarına delegeler ve üyelerde tepki gösterdi.

Sağlık Sen Samsun Şubesi Başkan Vekili Hüseyin Ertosun’un FETÖ elebaşını öven paylaşımlarına rağmen Sağlık Sen’de üst düzey görevlendirilmesi delegeler ve üyeler üzerinde olumsuz etki yapıyor.

Ertosun sosyal medyada FETÖ lehine paylaşımları nedeniyle ifadesi de alınmıştı”

Haberin linki; https://www.gercektaraf.com/haber/6797/samsun-saglik-sende-huseyin-ertosunun-feto-paylasimlari-tepki-cekti.html

 

adminadmin