Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2019 10:42   Güncelleme : 26-03-2019 10:42

Salih Şen; Ak Parti içindeki Milli Görüş seçmeni Saadet Partisi’nde birleşiyor!

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Salih Şen, Samsun’da 31 Mart yerel seçimleri için masa başı hesabı yapan Cumhur İttifakı’nın, Saadet Partisi’nin güç bir şekilde seçimlere asılmasıyla sahada altüst olduğunu kaydetti.

Salih Şen; Ak Parti içindeki Milli Görüş seçmeni Saadet Partisi’nde birleşiyor!

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Salih Şen, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Samsun İlkadım ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Şen, burada yaptığı konuşmalarında Cumhur İttifakını topa tuttu.

Saadet Partisi’nin Cumhur İttifakı’nın hesaplarını altüst ettiğini belirten Salih Şen, Cumhur İttifakı, kontrol ettikleri medya organlarıyla Saadet Partisi’ne karşı bir karalama ve iftira kampanyasının tutmadığını da sözlerine ekleyen Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Salih Şen şöyle devam etti;

“Ülkede yaşanan ekonomik sorunun tüm yükünün vatandaşın üzerine yığıldığı böyle bir dönemde AK Parti, geçmişte yaşadığı bir hezimeti tekrar yaşamaktan da korkmaya başladı.

2008 krizi sonrası yapılan 2009 yerel seçimlerinde yüzde 40’ın altında oy alarak tarihinin en düşük oyunu alan AK Parti, böyle bir durumu 31 Mart içinde görünce tanzim satış noktaları gibi pansuman tedbirler alarak krizin etkilerini en azından seçimlerden sonraya ertelemek istedi. Ancak bu da başarılı olamayınca yine ülke için bir tehdit algısı oluşturmaya çalışarak kendi seçmenini bir arada tutmaya çalışıyor. Ancak AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Samsun’da sahada çökmüş vaziyettedir”

CUMHUR İTTİFAK’I TELAŞA KAPILDI

Cumhur İttifakı’nın hesaplarını altüst eden diğer bir önemli etmen ise Saadet Partisi’nin, seçim süreci boyunca yakaladığı ve halen artarak devam eden ivmesi olduğunu da belirten Salih Şen, “Vatandaşın yoğun ilgisini çeken Saadet Partisi, Samsun’da tek başına Cumhur İttifakını tarumar etti. Hem ekonomik ve hem de iktidar gücüyle seçimlere asılan Cumhur İttifakı sahada beklediği karşılığı alamadı. Bütün bunlara rağmen AK Parti’nin tek rakibi olarak milletimizin teveccühüyle iddialı bir seçim kampanyası yürüten Saadet Partisi olarak 31 Mart’ta onları şaşırtmaya devam edeceğiz.”dedi.

adminadmin