Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-11-2016 14:13   Güncelleme : 17-11-2016 14:13

​Samgiad'dan Omü Çıkarması

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Yönetim Kurulu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 ​Samgiad'dan Omü Çıkarması

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve yönetim kurulu üyeleri, OMÜ Rektörü Prof. Dr Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vedat Ceyhan ve Mehmet Kuran ile OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileiğnde bulundu.

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Rektör Bilgiç'e görevinin hayırlı olmasını dileyerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. OMÜ'nün Samsun'un en önemli değerlerinden biri olduğunu ifade eden Gömeç, ''OMÜ Türkiye'mizin en köklü ve büyük eğitim kurumları arasında yer alıyor. Bu da bir Samsunlu olarak bizim için gurur kaynağı. Biz de SAMGİAD yönetim kurulu olarak yeni dönemde yeni projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapacağımız proje ve çalışmalarda işbirliklerine önem veriyoruz. Bu anlamda önümüzdeki dönemde ortak çalışmalara imza atarak, iş ve bilim dünyasını buluşturmak istiyoruz'' dedi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Samsunlu genç işadamları ile biraraya gelmekten mutluluk duyduk. OMÜ olarak Samsun adına yapılacak olan her çalışmada ortak olmaya hazırız'' diye konuştu.

adminadmin