Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-11-2018 13:54   Güncelleme : 16-11-2018 13:54

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Adem Bektaş: Gönül belediyeciliği için hep birlikte el ele gönül gönüle!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Adem Bektaş: Gönül belediyeciliği için hep birlikte el ele gönül gönüle!

Sürpriz bir şekilde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Atakum Belediyesi eski Belediye Başkanı Mimar Adem Bektaş, Samsun ilçelerinde teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde yaptığı teşkilat ziyaretlerinde İlçe başkanları, belediye başkanları ve kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi.

Bektaş buralarda yaptığı konuşmada, AK Parti’yi 2004 yılında belediyecilik anlamında zirveye taşıyan anlayışın ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu dile getirerek 2019’da yapılacak yerel seçimlerinin temasının da Cumhurbaşkanı’nın takdirleriyle gönül belediyeciliği olarak açıklandığına vurgu yaptı.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatları ‘Gönül Belediyeciliği ve teşkilatçılığı’ konusunda uyardığını da hatırlatan Bektaş, “Bizim 2004 yılında görev başladığımızda hayata geçirdiğimiz gönül belediyeciliğine bugün de eskisinden daha çok ihtiyacımız var.

Gönül belediyeciliğinde belediye başkanlarının vatandaş ile bütünleşmiş, esnaf ile iç içe, makam ve mevki sevdasından ve resmiyetten uzak, halka ve halkın sorunlarıyla birebir ilgilenen, ihtiyaç sahiplerini yakından takip ederek sıkıntılarını giderecek bir anlayış ile görev yapacak ve bu şekilde çalışacaklar. Bizim geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

 

adminadmin