Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-08-2020 12:49   Güncelleme : 17-08-2020 12:49

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Memur Sen Köklü Bir Sendika!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, MEMUR-SEN Genel Merkezini ziyaret ederek MEMUR SEN Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir süre sohbet etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Memur Sen Köklü Bir Sendika!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in MEMUR SEN ziyaretine BEM BİR SEN Genel Başkan yardımcıları Ahmet Selim Kadıoğlu ve Nurettin Sever de eşlik etti.

Ziyaretleri dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürler eden MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, Memurların hakları ve sendikal çalışmalar noktasında yapılan görüşmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

MEMUR SEN KÖKLÜ BİR SENDİKA

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyete misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek MEMUR SEN’in köklü bir sendika olduğunu ve Samsun’da MEMUR SEN’in liyakatli ellerde her iş kolunda temsil edildiğini görmekten memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile MEMUR SSEN Genel Başkanı Ali Yalçın’ın karşılıklı hediye takdimlerinin ardından heyet BEM-BİR-SEN Genel Merkezini geçti.

GÖRÜŞMELER ÇOK OLUMLU GEÇTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i BEM BİR SEN’de Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Sever ve Ahmet Selim Kadıoğlu misafir etti.

Ziyarette Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Memurlarımızın hakları hususunda gerçekleşen görüşmeden duydukları memnuniyeti ifade eden BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ziyaretlerinden dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise BEM BİR Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever’e çalışmalarında başarılar dileklerini iletti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN