Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-02-2023 13:23   Güncelleme : 09-02-2023 13:23

Samsun Büyükşehir Her Yerde

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir taraftan deprem bölgesinde arama- kurtarma, yardım faaliyetlerine devam ederken, bir taraftan da diğer ekipler bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle kapalı yolları açıyor. Başkanı Mustafa Demir, zor bir dönemden geçildiğini, tüm imkanların seferber hale geçirildiğini söyledi.

Samsun Büyükşehir Her Yerde

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti. Bir kaç gündür özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler büyük bir özveri ile karla mücadeleyi sürdürüyor. Samsun’da kar nedeniyle ulaşıma kapanan 133 mahalle yolunun 65’i yapılan çalışma ile açıldı. Kar yağışının devam etmesine rağmen kapalı mahalle yollarının açılması için ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, karla mücadele konusunda gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek “Karın kentimizde her hangi bir olumsuz durum yaratmaması için ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz bir taraftan deprem bölgesinde desteğini sürdürürken bir taraftan da şehrimiz de yüksek kesimler de etkili olan karla mücadelesine devam ediyor. Kapanan yollarımızı hızla ulaşıma açıyoruz. Arkadaşlarımız bu hassasiyetle tüm ilçelerimizde gece - gündüz çalışmalarını yürütüyor" diye konuştu.

xx

Recep YAZGANRecep YAZGAN