Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-03-2023 12:26   Güncelleme : 14-03-2023 12:26

Samsun Büyükşehir Zabıta Deprem Bölgesinde

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem sonrasında bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Zabıta Deprem Bölgesinde

30 kişilik Zabıta ekibi de enkaz kaldırma çalışmalarında sürecin sorunsuz işlemesi için yer alıyor. Başkan Mustafa Demir, deprem bölgesinde her alanda yapılan çalışmalarda Büyükşehir personelinin yer aldığını belirterek zabıta ekiplerinin de özellikle enkaz kaldırma çalışmalarında gayretle görev yaptığını söyledi.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 il’de büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrasında bölgede gerçekleştirdiği çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasından, alt ve üst yapı çalışmalarına kadar her türlü çalışmada yer alan ekiplerin bölgedeki mesaisi devam ediyor. Enkaz kaldırma çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin 30 kişilik zabıta ekibi de bölgede görev yapıyor.  Zabıta ekipleri yıkılan binaların enkaz kaldırma sürecinde koordinasyondan, güvenlik önlemine kadar sürecin sorunsuz sürdürülmesi için çalışma yapıyor.

‘ZABITA EKİPLERİMİZ AKTİF ROL OYNUYOR’

Ekiplerin enkaz kaldırma çalışmasına ara vermeden devam ettiğini bu noktada zabıtanın çalışmada etkin rol oynadığını dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Deprem bölgesinin hemen ardından hızla bölgeye giden ekiplerimizin çalışması hala devam ediyor. Büyükşehir olarak bölgede yaralar sarılıp hayat normalleşene kadar orada olacağız. Afetzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz canla başla çalışmaya devam ediyor. Özellikle enkaz kaldırma çalışmalarında hızlı ve etkili bir çalışma yürütüyoruz. Bölgede görev yapmaya devam eden tüm personelimize özverili çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN