Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-10-2018 15:28   Güncelleme : 09-10-2018 15:28

Samsun Canik Belediye Spor Sezonu Açtı

Samsun Canik Belediye Spor Sezonu Açtı

Samsun Canik Belediye Spor Kulübü 2018-2019 sezonunu düzenlenen muhteşem törenle gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Canik Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Osman Genç, “ Şehrimizin sadece fiziki gelişimini değil, gençlerimizin sağlıklı yetişmesini de sağlıyoruz” dedi.

Samsun Canik Belediye Spor 2018-19 sezonunu Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle açtı. Törende takımlar tek tek sahneye çağırırken, açılışa Başkan Genç’in yanı sıra Samsun Canik Belediye Spor Başkanı Ekrem Altan, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Gençlik Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, ASKF Başkanı Şener Aydın, TFF Bölge Sorumlusu İbrahim Güven, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, Samsunspor eski futbolcularından Celil Sağır, Adnan Güngör ve Kenan Yelek, Ak Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Vezirköprü Ticaret Odası Başkanı Abdülkadir Fişekçi katıldı.

SPORA, SPORCUYA VE GENÇLERE YATIRIM

Yaptıkları spor yatırımları sayesinde önemli sportif başarı elde ettiklerini belirten Başkan Genç,” Bugüne kadar bir çok noktada spor tesisleri ve merkezleri yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Başta Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi olmak üzere Gaziosmanpaşa Mahallesindeki Şehit Mutlu Can Kılıç hala saha tesisi, Atatürk Mahallemizdeki Futbol Akademisi,200 Evler Spor tesisimiz, Teknepınar Mahallemizdeki halı saha tesisimiz yine yapımı devam eden Hacıismail mahallemizdeki spor tesisimiz hepsi gençlerimizin hizmetinde. Gençlerin fiziksel gelişiminin yanında tiyatro okullarımız, müzik okullarımız ve gençlik merkezlerimizle gençlerimizin kültürel gelişimine de katkı veriyoruz” dedi.
CANİK EVRENSEL MARKA

Başta Basketbol olmak üzere on iki branşta faaliyet gösteren Samsun Canik Belediye Spor Kulübü sporcularına yeni sezonda başarı dileyen Başkan Genç, “On iki ayrı branşta faaliyet gösteren toplam da 2 binin üzerinde sporcuyu barındıran kulübümüzün sporcularından yeni sezonda da önemli başarılar bekliyorum. Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlar meyvelerini veriyor. Sporcularımız ilçemizi, Samsunumuzu hatta ülkemizi tüm Dünya’ya başarı ile tanıtıyor. Başarılarında emeği geçen antrenörlerimize ve sporcularımızın her zaman yanında olan ailelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAYAN BASKETBOL TAKIMI MODEL OLUYOR

Süper Ligde 7 sezondur Samsun’u başarıyla temsil eden bir takıma sahip olduklarını belirten Başkan Genç,” Samsun Canik Belediye Spor bayan basketbol takımımız 7 sezondur Samsunumuzu Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil ediyor. Takımımız gençler için özellikle genç kızlarımız için model oluyor. Yüzlerce genç kızımız Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkez'inde baskete yazılıyor. Bu bakımdan ayrı bir onur ve mutluluk yaşıyoruz” dedi.

SAMSUN’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Sağlıklı bir nesli yetiştirmek için çaba gösterdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Spor Kulübü Başkanı Ekrem Altan,” Kulübümüz bünyesindeki sporcu ordusuyla ilçemizi ve Samsun’umuzu ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil ediyor. Aldığımız başarılarla yetinmeyip, üstüne yeni başarılar, madalyalar, kupalar ekleyerek yolumuza gideceğiz. Bizlerden hiçbir zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen onursal başkanımız, Canik Belediye Başkanımız Osman Genç beye ayrıca teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.

adminadmin