Spor
Giriş Tarihi : 03-07-2015 14:00   Güncelleme : 03-07-2015 14:00

Samsun Canik Belediyesi'nde transfer

SAMSUN (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Canik Belediyesi, Burcu Çiğil ve İlsu Darıcıoğlu'nu renklerine bağladı

Samsun Canik Belediyesi'nde transfer

SAMSUN (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Canik Belediyesi, Burcu Çiğil ve İlsu Darıcıoğlu'nu renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, yaptığı yazılı açıklamada, geçen sezon ligde ve Avrupa kupalarında başarılı performans gösteren, aynı zamanda 2014 Kadınlar Dünya Şampiyonası kadrosunda yer alan milli oyuncu Burcu Çiğil'i gelecek sezon için bir yıllığına transfer ettiklerini bildirdi.

En son Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde mücadele eden oyuncunun forvet pozisyonunda takım için ter dökeceğini belirten Bayrak, şunları kaydetti:

"Oyuncunun takımımız için hayırlı olmasını diliyorum. Yine Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin deneyimli oyun kurucularından biri olan İlsu Darıcıoğlu'nu yeni sezon için bir yıllığına transfer ettik. Daha önceki yıllarda Samsun Basket, Tarsus Belediyespor, Kayseri KASKİ, Beşiktaş, Homend Antakya Belediyespor ve Ormanspor takımlarının formasını giyen 1983 doğumlu oyun kurucumuzun takımımız için hayırlı olmasını diliyorum."

adminadmin