Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-05-2022 15:47   Güncelleme : 07-05-2022 15:47

Samsun Gençlik Sivil Toplum Kuruluşlarından TÜGVA’ya Destek Ziyareti

Türkiye Gençlik Vakfının İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan temsilciliğine yapılan bombalı saldırıya karşı TÜGVA’ya destek vermek amacıyla Samsun’da bulunan gençlik sivil toplum kuruluşları TÜGVA Samsun İl Temsilciğini ziyaret etti.

Samsun Gençlik Sivil Toplum Kuruluşlarından TÜGVA’ya Destek Ziyareti

Ziyarette Samsun Yeni Dünya Vakfı Başkan Vekili Ali Sarıalioğlu, Genç Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Yarar, Genç İlim Yayma Cemiyeti İl Başkanı Mustafa Selim Altınışık, Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Onur Karagöl, Samsun Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Abdullah Uygar Döner, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyinden Resul Kazanbaş ve Genç İHH’dan Yusuf Çetintaş hazır bulundu.

Destek ziyaretinde bulunan gençlik sivil toplum kuruluşları TÜGVA’ya yapılan saldırının bir tesadüf olmadığını, ülkemizde milli ve manevi değerler doğrultusunda gençliğe hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara bir mesaj verilmek istendiği ancak hedeflerinden asla vazgeçemeyeceklerini vurguladı.

TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek milli ve manevi hedefler için gençliğe hizmet eden sivil toplum kuruluşların her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmasının önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Demir aynı zamanda misafirlerine Samsun TÜGVA İl Temsilciğinin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparak, Kodlama, Endüstriyel Tasarım ve Robotik atölyelerinin bulunduğu ortaokul ve lise öğrencilerinin eğitim aldığı İCATHANE’yi gezdirdi.

 

 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN