Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-01-2019 10:05   Güncelleme : 31-01-2019 10:05

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu eski paylaşımı yeni gibi servis ederek Necattin Demirtaş’ı MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Gösteriyor!

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu eski paylaşımı yeni gibi servis ederek Necattin Demirtaş’ı MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Gösteriyor!

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu, 27 Kasım 2018 tarihli ziyaret paylaşımını yeniden ve sponsorlu olarak paylaşarak Necattin Demirtaş’ın hala MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı gibi gösteriyor.

Kasım ayında ittifak henüz kesinleşmemişken MHP İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı yapan Necattin Demirtaş, Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etmiş ve federasyon başkanı Mustafa Seven ile görüşmüştü.

Görüşme Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu facebook sayfasından,

“Bu akşam MHP Samsun İlkadım belediye başkan aday adayı sayın Necaattin Demirtaş, Kavak belediye başkan aday adayı sayın Şerif Ün ve arkadaşları Samsun Gümüşhane dernekler federasyonuna ziyarete geldiler. Bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederiz” şeklinde paylaşılmıştı.

Bu paylaşım Necattin Demirtaş’ın İYİ Parti’den Aday olduktan sonra yeniden ve sponsorlu bir şekilde paylaşılmaya devam edilerek algı operasyonu yürütülüyor. Demirtaş hala MHP adayı gibi gösteriliyor ve MHP seçmeninin oylarının Demirtaş’a kayması sağlanmaya çalışılıyor.

Bu konuda yapılan yorumlarda da eski tarihli paylaşımın yeniden servis edilmesine tepki gösterildi;

İşte o yorumlar;

İyi partiye geçen necaattin Demirtaş ne zaman mhp adayı oldu nereden çıkardın.

Sende inanıp paylaştın uykum kaçtı. İkisi de Akşener hayranı bunlar.

Dava söz konusu olunca menfaatler geri planda kalır.

Türkeş'in sözü. Biz istanbul’da çok dolaştık malumatimiz var.

YAZMASAM OLMAZ

Necaattin demirtaş başkan olduğu donemde mhp il ve ilçe teşkilatini gorevden alarak pisligini temizlemeye çalisan teşkilat isteseydi asarciktan veya diyer ilçeden aday yapmazmiydi belki bilmeyenler vardir .bilenler anlatiyo zaten 4 yildir kaç kez ziyaret etti gümüşhaneliler derneğini.

Dün davasını savunlari siyasi menfaati için sattiysa yarin şahsi menfaati için neyi satmazki GÜMÜŞHANE İNSANI MERT TİR DÖNEKLERLE YAN YANA GELMEZ ARKASİNDANDA YÜRÜMEZ

 

adminadmin