Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-08-2019 10:37   Güncelleme : 07-08-2019 10:37

Samsun Milli Emlak Daire Başkanı Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!

Samsun'da Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı, rüşvet ve yolsuzluk iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda, Samsun Milli Emlak Daire Başkanı Yıldıray. K tutuklandı.

Samsun Milli Emlak Daire Başkanı Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!

Samsun'da Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheliden, aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanının da bulunduğu 4'ü tutuklandı.

RÜŞVET VE YOLSUZLUK OPERASYONU

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Milli Emlak Daire Başkanı Yıldıray K'nin rüşvet alarak ihaleye fesat karıştırdığı iddiasına ilişkin soruşturma yürüttü. 

RÜŞVET VERENLERDE YAKALANDI

Teknik ve fiziki takip sonucu operasyon düzenleyen ekipler, Samsun Milli Emlak Daire Başkanı Yıldıray K. ile rüşvet verdikleri iddia edilen Emre A., Orhan A., Resul U., Mesut K. ve Süleyman G. gözaltına alındı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan, Samsun Milli Emlak Daire Başkanı Yıldıray K. ile Emre A., Orhan A. ve Resul U., "Rüşvet almak, rüşvet vermek ve kamu kurum ve kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak" suçlarından mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI Mesut K. ve Süleyman G. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Gerçek Taraf

adminadmin