Sağlık
Giriş Tarihi : 02-03-2021 06:24   Güncelleme : 02-03-2021 06:24

Samsun Tedavi Açıklaması Beklerken Yeşilay Başkanı Olarak Açıklama Yaptı!

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç, Koronavirüs tedavisi için özel ambulans uçakla Ankara’ya giderek tedavisini Ankara’da tamamladığı için Samsun’da tartışmaların gündemi haline gelmişken başkanı olduğu Yeşilay Derneği Samsun Şubesi’nden bir basın açıklaması yayınlayarak Yeşilay Haftası’nı kutladı.

Samsun Tedavi Açıklaması Beklerken Yeşilay Başkanı Olarak Açıklama Yaptı!

Oruç tartışmalara hiç temas etmediği basın açıklamasında Yeşilay olarak bağımlılıklarla ilgili farkındalık oluşturmak için pek çok proje yürüttüklerini belirterek şöyle devam etti;

 “Yeşilay olarak, 101 yıldır vatandaşlarımızın hayatını etkileyen bağımlılık türleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Öncelikle küçük yaşlardan itibaren iyi yaşam alışkanlıklarının kazandırılmasını ve bu alışkanlıklarla büyüyen çocukların yaşam boyu bağımlılıklardan uzak kalmasını amaçlıyoruz; diğer yandan da bağımlı bireylere ve ailelerine Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) çatısı altında ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlıyoruz. Türkiye genelinde 120 Yeşilay şubesi bulunuyor ve güçlü bir teşkilat yapısıyla ülkemizin her köşesinde faaliyet gösteriyoruz.

Şehrimizde de her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu mesajımızı bir kez daha vurgulamak için Yeşilay Haftası’nı ‘Yeşilay Hep Benimle’ mesajıyla kutlayacağız. Tüm Samsun’luları bizimle birlikte kutlama yapmaya ve ‘Yeşilay Hep Benimle’ demeye çağırıyoruz.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN