Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-08-2021 14:07   Güncelleme : 13-08-2021 14:32

Samsun Yazarlar Derneği' nden Şiir Dinletisi

Birçok genç şair ve yazarın yetişmesinde emeği ve imzası bulunan Samsun Yazarlar Derneği; yeni bir etkinliği daha gerçekleştirmenin gurur ve heyecanını yaşıyor.

Samsun Yazarlar Derneği' nden Şiir Dinletisi

Başkanlığını Araştırmacı Yazar, Kavaklı Ahmt SEVEN' Başkan Yardımcılığını ise şair, roman yazarı Doğan KAN' ın yaptığı Samsun Yazarar Derneği' nin ayrıca çok sayıda şair ve yazar  üyesi bulunuyor

Samsun Yazarlar Derneği; yaşadığımız pandemi ve korona kısıtlamaları nedeniyle, uzun bir süre diğer bazı dernek ve kuruluşlarca etkinliklerden uzaklaşmıştı.

Dernek; şimdi yeni br etkinlikle; sesini tekrar duyurmanın sevinç ve heyecanını yaşıyor. Bu amaçla; 24 Ağustos 2021 Saı günü, saat 20. 00' da, Samsun Büyükşehir Belediyesi,Atakum Kültür Merkezi bahçesinde bir Şiir Dinletisi gerçekleştirilecek.

Dinletiye şu âna kadar tesbit edilen şu şair ve sanatçılar katılacak:

Ramazan Yavzarslan ( Halk Ozanı-Aşık Yavuz ), madenci şair Hasan Akbaş ( Halk Şairi ), Yusuf Kurt ( Araştırmacı Yazar- Akademisyen , şair ), İsa Kahraman ( Emekl öğretmen, bağlama sanatçısı, bestekâr ), Nermin Eker ( Sanat--Kültür Tv Programları yapımcısı ve şair, Doğan  Kan ( Samsun Yazarlar Derneği Bşk. Yrd.- Halk Şairi ve roman yazarı ve eşi şair Nurgül Kan ), Şair Mehmt Sağlam, şair Durmuş Tunacık.

Şiir dinletisinin yoğun igi görmesi bekleniyor.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Recep YAZGANRecep YAZGAN