Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-02-2017 09:02   Güncelleme : 11-02-2017 09:16

Samsun'da Doğalgaz kesintisi ne kadar sürecek?

Samsun Haber - Tekkeköy İlçesi Kirazlık Derbent Mevkisi'nde Karayolları ekiplerinin viyadük çalışmaların doğalgaz borusuna verdiği hasar nedeniyle Samsun da il genelinde yaşanan gaz kesintisi vatandaşı isyan ettirdi.

Samsun'da Doğalgaz kesintisi ne kadar sürecek?

Tekkeköy İlçesi Kirazlık Derbent Mevkisi'nde Karayolları ekiplerinin viyadük çalışmaların doğalgaz borusuna verdiği hasar nedeniyle Samsun da il genelinde yaşanan gaz kesintisi vatandaşı isyan ettirdi. 

SAMGAZ'ı aramak için telefona sarılan Samsunlular 444 1 187 nolu telefon meşgul olarak görülüyor. 

Ulaşabilenler içinde telesekreter mesajı "Samsun genelinde oluşan bir arızadan dolayı doğalgaz akışı verilemiyor. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir" denildiği öğrenildi.

Bu arada sabah evlerinde uyanan aileler kombi arızası görünce şok oldular. Bu soguk kış gününde doğalgaz olmaması nedeniyle özellikle çoçuklu aileler ne yapacağını bilemiyor.

Samsun da Esnafta isyanda, özellikle sosyal medya üzerinden Samgaz yetkililerine seslenen vatandaşlar; "yaşanan bu gaz arızalarından dolayı, esnafın ve bütün işletmelerin uğradığı zararı kim karşılayacak? Size karşı vatandaş sorumluluğunu yerine getiremeyince neler yaptığınızı sizde bizlerde biliyoruz...
Ya sizin sorumluluklarınız, kasetten bir özür dilemeyle bitiyormu??? " diye sorudular.

adminadmin