Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-05-2018 11:11   Güncelleme : 14-05-2018 14:24

Samsun'da Gençler Ve Büyükler Kick Boks İl Birinciliği Müsabakalarında 56 Madalya

İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Salonunda yapılan Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Kick Boks il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Samsun'da Gençler Ve Büyükler Kick Boks İl Birinciliği Müsabakalarında 56 Madalya

11 Mayıs cuma gün sporcuların tartı ve eşleştirme  işlemleri yapıldı.12 Mayıs Cumartesi günü Minikler Yıldızlar ve Gençlerin Point Fighting, Light Contact müsabakaları tamamlandı.13 Mayıs Pazar gün Gençler ve Büyükler Full Contact, Low Kick Contact müsabakaları tamamlandı. 11 spor kulübünden 350 sporcunun katılımı ile yapılan müsabakalara velilerde yoğun ilgi gösterdi. Müsabakalara katılıp başarılı olan sporcularımız, 03-11 Temmuz 2018 tarihlerinde Elazığ ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Samsun İlimizi Temsil etme hakkı kazandılar.

Kick Boks Karadeniz Bölge Başkanı ve Samsun il Temsilcisi Üzeyir KODAN müsabakalara katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti her geçen gün Kick Boks branşına ilgi artmakta bizlerde buna paralel olarak antrenör arkadaşlarımızla birlikte bu talebi karşılamak, çocuklarımız hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve topluma faydalı birer birey olmaları için çalışıyoruz.

Yetenekli sporcuları ise seçerek yarışmacı guruplara dahil ediyoruz.

2016 yılında bir sporcumuz Dünya Şampiyonu olurken,2017 yılında yapılan Avrupa şampiyonasında iki sporcumuz Avrupa şampiyonu 2 sporcumuz ise Avrupa üçüncüsü oldular. 2017 yılında Türkiye Şampiyonalarında Samsun ilimizi temsil eden sporcularımız 56 Madalya kazanarak var olan başarılı çıkışını sürdürdüler.

Kick Boks branşı çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bir branş bununla birlikte lisanslı sporcu sayısı bakımından altıncı sırada olan branşımızı daha yukarılara çıkartmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcularımız madalyalarını aldılar. Kulüpler sıralamasında ise;

 1.İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü

2.Kaya Spor Kulübü

3.Arlı Spor Kulübü

3.Kartal Spor Kulübü

Gelişim Spor Kulübü ise Centilmen Spor Kulübü seçilerek Kulüplere Kupaları Kickboks Karadeniz Bölge Başkanı, Samsun İl Temsilcisi Üzeyir KODAN tarafından kulüp Başkanlarına takdim edildi.

Müsabakalar esnasında bizlere tesislerini açan her zaman spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Kick Boks ailesi adına İlkadım Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan TOK’a çok teşekkür ediyoruz. Müsabakalarda bizleri yalnız bırakmayan Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sayın Süleyman Demirtaş’a çok teşekkür ediyoruz.

 

 

adminadmin