Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-06-2021 11:08   Güncelleme : 17-06-2021 11:08

Samsun’dan Kısa Kısa ve Milli Takım!

Samsun’dan Kısa Kısa ve Milli Takım!

Samsunspor’un futbolda Süper Lig’e çıkamaması bizi üzmüştü. Samsunspor basketbolda da iyi başladığı play-off turuna üst üste aldığı 3 yenilgi ile elenerek bir üst lig hayalini önümüzdeki sezona bıraktı.

Ve fakat Samsunspor U19 takımı şampiyon olarak göğsümüzü kabarttı. Başta teknik ekibi ve genç oyuncularımızı kutluyoruz. Samsunspor U19 takımı şampiyonluğu kazandı ve bir oyuncumuzu da milli takıma gönderme başarısı gösterdik.

Samsunspor U19 takım oyuncularımızdan Yunus Emre Çift U18 Milli Takımı’na davet edildi. Samsunspor U16 takımı oyuncumuz Muhammet Ali Özbaskıcı ise U16 milli takımına davet edildi. Bu gençler Samsunspor’un geleceğidir. Umarız bu gençlerimiz gelişimlerini sürdürürler de A Milli Takıma kadar yükselirler ve fakat Yunus ve Muhammet daha işin başındalar ve çok çalışmaları gerekecek.

Ömer Faruk İlkin Polonya’da düzenlenen para atletizm şampiyonasında cirit atmada Türkiye rekoru kırmak suretiyle Avrupa üçüncüsü olarak bütün Samsun’un gururu oldu. Ömer Faruk İlkin Samsunsporlu Enes İslam İlkin’in kardeşi.

Polonya’da yapılan kadınlar para atletizm dünya şampiyonasında takım halinde şampiyon olduk. Şampiyonaya Samsun’dan katılan Esra Bayrak, Muhsine Gezer, Edanur Akın, Mihriban Korkmaz, Eda Yıldırım ve Fatma Damla Altın’ın da bulunduğu Milli Takımımız rekor kırarak dünya şampiyon oldu.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN