Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-08-2021 10:28   Güncelleme : 18-08-2021 10:31

Samsunspor bu ligden çıkar, fakat…!

Samsunspor bu ligden çıkar fakat geçen sezon yaptığımız hataları yapmamak şartıyla. Belki geçen sezon işimiz görece biraz daha kolaydı fakat Ertuğrul Sağlam Hocanın ikinci yarıda oynattığı oyun anlayışı ve bazı oyuncuların başkanın ifadesiyle takımı sabote edişi bizi Süper Lig’den etti.

Samsunspor bu ligden çıkar, fakat…!

Başkan Yıldırım geçen seneki takımı birkaç kişi hariç sil baştan yeniledi. Alınan oyuncular daha genç ve istikbal beklentisi içinde olunan oyuncular. Dolayısıyla kendilerini göstermek için tabiri caizse canla başla oynayacaklardır diye düşünüyoruz.

Hazırlık maçlarına baktığımızda iyi bir takım olacağımız izlenimini edindik. En önemlisi de Ertuğrul Hocanın “Sağlam ve garanti olsun geri oynayalım.” anlayışı ile değil hep ileri oynama anlayışı ile oynayacağımızın sinyallerini de aldık.

İlk hafta bütün maçları izlemeye çalıştım. Beklediğim gibi Eyüpspor ve Manisaspor deplasmandan dörder gol atarak galip gelip Lig’e iyi bir giriş yaptılar fakat Kocaelispor kendi sahasında Ümraniyespor’a 3-0 yenilerek beni şaşırttı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN