Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 02-06-2021 09:43   Güncelleme : 02-06-2021 09:44

Samsunspor Bu Sezon Süper Lige Çıkabilir mi?

Samsunspor Bu Sezon Süper Lige Çıkabilir mi?

Samsunspor’un bu sezon Süper Lig’e çıkabilmesi kağıt üzerinde geçen sezona göre biraz daha zor gibi gözüküyor fakat biz Samsunspor olarak hiçbir zaman kağıt üzeri dediğimiz hesapları tutturamadık.

Gerçekten de geçen sezon Süper Lig tabiri caizse pisipisine gitti. Umarız bu sezon geçen sezonda yapılan hatalar tekrarlanmaz. Samsunspor için bu sezon Süper Lig’e çıkmak Giresunspor’un geçen sezon Süper Lig’e çıkışından daha kolay olur ve hiç kimse için de sürpriz olmaz. Yeter ki ortam oluşsun ve sahada bu isteği ve bu arzuyu ortaya koyan bir takım olsun.

Aslında geçen sezon özellikle sezonun ikinci yarısı iyi bir kadromuz vardı fakat takım bir türlü o şampiyonluğu getirecek istekli oyunu oynayamadı. En büyük şanssızlığımız ise forvet oyuncularımızdan faydalanamayışımız oldu.

Kadroda kim kalır kim gider bilemiyoruz ancak beklentimiz  en az bir ya da iki golcü takviyesi yapılması. Tomane iyileşir mi veya Mathias daha verimli olabilir mi bunu bilemiyoruz. Bu oyunculara güvenip sezona başlamak riskli olur gibi görünüyor fakat takımın sahibi bu yönde karar alırsa yapacak bir şeyimiz de yok. İdarenin kararı der saygı duyarız.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN