Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 07-10-2020 09:10   Güncelleme : 07-10-2020 09:10

Samsunspor Çekirge Misali Nereye Kadar!

Samsunspor Çekirge Misali Nereye Kadar!

Samsunspor, Covit 19 ve sakatlıklar sebebiyle 6 oyuncusundan mahrum olarak çıktığı Akhisarspor maçını da kazandı ama yine adeta tabiri caizse öldük, öldük dirildik.

Maçı kazanmak tabii ki önemli, bu lig bir önceki lige yani ikinci lige göre daha zor bir lig bunu kabul ediyoruz ama Samsunspor da ona göre kadro kurmuş olmalıydı diye düşünüyoruz.

Kendim de yazdığım gibi Samsunspor’u yazan bütün yazarlar da aynı şeyi söylüyordu “ Samsunspor’un bir oyun aklına ihtiyacı var. Adam eksiltecek, ara pası atacak ve imkan buldu mu ya da imkan yaratarak şut çekecek bir oyun kurucuya ihtiyaç var” diye.

Bunu yeni transferimiz Saviçeviç’ten bekledik ama henüz onda öyle bir meziyet göremedik. Bu maçta bari bu kadar eksik varken Kubilay tercih edilir diye düşünen herkes hayal kırıklığına uğradı. Ama Gökhan Alsan’ın sakatlığı hocayı Kubilay’a mecbur bıraktı.

Futbolun meyvesi goldür ve futbol izleyen insana heyecan veren en önemli şey hücum varyasyonlarıdır. Takım hücum yapar ise taraftar hop oturup hop kalkar ve heyecanlanır. Taraftar heyecanlanmak ister, gol olup olmaması başka bir heyecan kaynağıdır.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN