Spor
Giriş Tarihi : 16-03-2019 12:08   Güncelleme : 16-03-2019 12:08

Samsunspor hedefinden şaşmaz!

Samsunspor hedefinden şaşmaz!

Bir ailede bile; zaman zaman kendi aralarında tatlı-sert çatışmalar olabiliyor fakat aile bireyleri asla birbirlerine kin, düşmanlık duyguları beslemiyor.

İşte Yılport Samsunspor Ailesi içerisinde de bazen liglerin ters yönde akışı nedeniyle takımda böyle dalgalanmalar, tatlı- sert sitemler olabiliyor.

Samsunspor Ailesi:

1- Yılpor Samsunspor Yönetimi

2-Yılport Samsunspor Takım Kadrosu

3- Yılport Samsunspor il içi- dışı ve yurt dışı taraftarları gibi birçok üniteden oluşuyor. Böyle büyük bir takıma ve aileye sahip olan Samsunspor'da; elbette ki zaman zaman tüm takımlarda olduğu gibi sarsıntıların, çalkalanmalarında olması normaldir. " Sitem sevgiden doğar " sözü gibi takıma duyulan özgüven, sevgi ve saygı; bu şehrin takımı Samsunspor'u, sorumluluklarına müdrik, bilinçli, başarılı ve hedefe koşan bir ortama sürüklüyor.

Yılport Samsunspor'da futbolcular artık parayla, yok pirimle, yok borçla uğraşmıyor zira bu işlerin üstesinden gelip; takımı Yıldırım Holding ile özdeşleştiren, birleştiren, yepyeni bir ruh, yepyeni bir yönetim, yepyeni hocalar var fakat henüz sahada yepyeni bir takım yok.

Oysa un var, şeker var, her şey var. Fakat arzu edilen kişilikli ve güzel futbol henüz yok. Zirve için yakınlık var; fakat zirveyi teslim alma, sahiplenme duygusu yok. Tabi ki olur inşallah diye de düşünüyor; düşünmekten ziyade de zirveyi bir an önce kayıpsız teslim alıp, zirvede kalıcı olarak bulunup, sezon sonu asıl hakettiğimiz Süper Lig' e giden yolda ilk adımları bu şekilde, öne 2. peşinden de 1. Lig' de atmak zorundayız.

Bunu başka lamı-cimi yok. Hedefi ele geçirene kadar sahada terinizin son damlasına kadar, mertçe, kahramanca, gözü pek, liderlikte aday olarak tek takım olmalısınız.

Hocamız İsmet Taşdemir; Başkanımız İsmail Uyanık, Yıldırım Holding ve yönetim ile taraftarlar ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Tamam bazı maçlarda hocamız da yanılmış olabilir veya güvendiği futbolculardan, kafasındaki oyun sistemi ve verimini alamamış olabilir.

Futbolcular da bence iyi niyetli olup kasten yenilmeyi veya berabere kalmayı istemezler. İstemiyorlar da zaten ancak içinde yer aradığımız 1. Lig' in kendine mahsus, apayrı bir havası var. Her takım, her takımı yenebilecek performans sergileyebilir ve de sergilediğini de bazı maçlarda görebiliyoruz.

Şimdi bizlere düşen; ilk etapta, şu Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Bayrampaşaspor maçını alıp diğer maçlara motive olmuş, istekli ve liderliği elde etme yolunda kalıcı çözümler ve tedbirler almak durumundayız yoksa bu sezon da boynumuz bükük olabilir.

İşte böyle bir karamsar tablo yaşamamak adına; liderliğe, zirveye giden yolda; emin adımlarla hedefe koşmaya, hep birlikte Şampiyonluk Şarkıları ve marşları söylemeye çalışmalıyız.

Dersimiz ağır, konu yoğun ve gidişat zor olsa da Yılport Samsunspor her zoru kolaya çevirebilecek bir potansiyele sahip ve yetenekli bir takımdır.

Yolun açık, yarınların güzel ve başarı dolu olsun. Öyle bir sert es ki; değil Türkiye, tüm Dünya sesini duysun.

Oktay ZERRİN

adminadmin