Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 09-06-2021 13:34   Güncelleme : 09-06-2021 13:34

Samsunspor Sil Baştan!

Samsunspor Sil Baştan!

Görünen o ki Samsunspor, takım olarak değilse bile zihin olarak sil baştan yeniden kuruluyor. Sözleşmesi biten oyuncular birer birer gidiyorlar. Yerlerine alınan oyuncular da genç ve istikbal vadeden oyuncular. Anlaşılan Samsunspor Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım geçen sezondan farklı bir yol izleyecek.

Ertuğrul Sağlam bizim canımız. Samsunspor onun yuvası gibiydi o da bizim kardeşimiz gibiydi. Ayrılış şekli pek hoş olmadı ya da bize yakışmadı. Keşke böyle olmasaydı ama yapacak bir şey yok. Ve fakat Ertuğrul Sağlam’ın “Başarılı olduk.” sözüne katılmak mümkün değil. Başarı bir üst lige çıkmayı gerektirirdi. Belki iyi puan topladık ama hiçbir zaman iyi bir takım gibi olamadık.

Şimdi Samsunspor için çeşitli hocaların ismi geçiyor. Ben, daha önceki yazılarımda “Başkanın işine karışmam.” demiştim ama öyle dedim diye çok kişiden tepki aldım. “Olur mu öyle? Fikrini söyle.” dediler. Hoca konusunda dışardan bir hoca ile anlaşılacak ise adı geçenlerin içinde Hikmet Karaman ya da Mehmet Altıparmak olmadı İbrahim Üzülmez mantıklı gibi görünüyor.

Fakat ben şöyle düşünüyorum. Hazır takımı gençleştiriyorken ve alt yapıda da çok kaliteli gençler varken alt yapı hocası Recep Sermet Boyar pekala olabilir. Recep hoca daha önce ara ara birkaç maçımızda takımı sahaya sürmüş, oyuncu tercihleri, oyun anlayışı ile herkesin taktirini kazanmış ve hep iyi sonuçlar almıştı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN