Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 31-03-2021 09:31   Güncelleme : 31-03-2021 09:31

Samsunspor ve Milli Takım!

Samsunspor ve Milli Takım!

Samsunspor bu hafta Tuzlaspor deplasmanına ya tamam ya devam maçına çıkacak. Bir maçta daha puan kaybetmiş olmak Samsunspor’u puan olarak belki yarışın dışında bırakmaz ama son dört maçta kaybedilen on puanın üzerine gelen bu kaybın yaratacağı moral bozukluğu her şeyi alt üst edebilir.

Tecrübeyle sabittir ki, ilk ikiyi hedefleyip son anda kaybeden takımlar o moral bozukluğu ile playofta da başarılı olamıyorlar. Samsunspor bu maçta rakibin kim olduğuna ve durumuna bakmaksızın ya herro ya merro maçı oynayacaktır. Ya herro ya merro dediysek futbolun gerektirdiği gibi oynamak gerekiyor. Uçan tekmelerden, çift dalmalardan ve küfürden uzak durmak gerekir. Yoksa koca bir sezon heba olacak.

Oysa sezona ne ümitlerle başlamıştık. Gerçektende bu sezon süper lige çıkamazsak önce başkanımız sayın Yüksel Yıldırım’ın emeklerine yazık olacak. Ve yıllardır süper lig hayali kuran taraftara yazık olacak. Bu maç artık telafisi olmayan bir maç onun için çok iyi hazırlanıp sabır ile oynayıp maçı kazanmamız gerekiyor. Her şeye rağmen şampiyon olacağımıza inanan benim bile artık takıma güvenim azaldı. Samsunspor İnşallah özlediği süper lige çıkar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN