Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-08-2021 12:59   Güncelleme : 19-08-2021 12:59

Samsunsporlular Ayancık'ta! 2 kamyon dolusu yardım götürdüler

Sinop’un Ayancık İlçesinde yaşanan sel felaketinin ardından düğmeye basan Samsunspor Taraftar Grupları, kısa sürede topladıkları su, kuru gıda, mutfak eşyası, giyecek ve çocuk bezi yardımlarını, iki kamyonla bölgeye ulaştırdı.

Samsunsporlular Ayancık'ta! 2 kamyon dolusu yardım götürdüler

 

Samsunspor Taraftar Grupları, sel mağduru olan Sinop’un Ayancık İlçesine destek oldu. Yaşanan sel felaketinin ardından, kapsamlı bir yardım hareketi başlatan Samsun Taraftar Grupları, ortaklaşa gerçekleştirdikleri bu kampanya ile sel bölgesindeki mağdur vatandaşların yüzünü güldürdü.

Samsunspor Taraftar Grupları tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan gıda ve su yardımları, yaşanan sel felaketinde mağdur olan Sinop’un Ayancık İlçesine ulaştırıldı. Kısa bir süre önce yaşanan yangın felaketlerinde de aynı şekilde bir yardım kampanyası başlatarak, Antalya’nın Manavgat İlçesine koşan Samsunspor Taraftar Grupları, bu kez de komşu şehirleri Sinop için çalıştı. Samsunspor taraftar gruplarının bağlı olduğu Samsunspor Taraftar Grupları, sel felaketinin yaşandığı ilk anlarda, tüm Samsunsporlulara çağrıda bulunarak, birkaç gün içerisinde gıda ve su yardımlarından oluşan kamyonlarla bölgeye akın etti.

İlkadım Muhtarlar Derneği, İlkadım Belediyesi YABPA Spor Kulübü ve Fatih Mahallesi Muhtarlığının da destek verdiği kampanyada, su, kuru gıda, mutfak eşyası, giyecek ve çocuk bezinden oluşan iki kamyon dolusu yardım, Sinop’un Ayancık İlçesine ulaştırıldı. Yardımların toplanmasını, kamyonlara yüklenmesini kendileri yapan kırmızı beyazlı taraftarlar, Ayancık İlçesinde bu yardımların boşaltılması ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında yine aktif rol oynadı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN