Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-05-2021 12:38   Güncelleme : 27-05-2021 12:38

Samsunspor’un Bir Sezonu Boşa mı Gitti?

Samsunspor’un Bir Sezonu Boşa mı Gitti?

“Samsunspor’un koskoca bir sezonu boşa mı gitti?” diye soranlara cevabım boşa gitmedi olacaktır. Tecrübe böyle bir şey ve kaybede kaybede kazanılır. Dolayısı ile hiçbir şey kazanamasak bile hep beraber tecrübe kazandık.

Sadece Samsunspor taraftarı değil bütün Türkiye tecrübe kazandı. Sezon başı “Samsunspor 70 puan alacak, razımısınız?” deseler benim dışımda herkes razı gelirdi. Ben de “Acaba 70 puan bizi süper lige çıkarmaya yeter mi?” diye sorardım.

Taraftarın tecrübesi artı, Samsunspor’u yazanların tecrübesi artı. Samsunspor genel meneceri Mustafa Aztopal’ın tecrübesi arttı, Ertuğrul Sağlam hocanın tecrübesi arttı. En önemlisi de başkanımız sayın Yüksel Yıldırım’ın tecrübesi arttı. Bu tecrübe başkanımıza biraz pahalıya maloldu ama tercih onun tercihi olduğu için bizim yapacak bir şeyimiz yoktu. Biz, sadece köşemizden uyarabilirdik onu da sezon boyu yaptık zaten.

Aslında bu sezon çok büyük şanssızlıklar yaşadık ve fakat buna rağmen çok rahat şampiyon olabilecekken süper ligi adeta kendi ellerimizle rakiplerimize hediye ettik.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN