Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-03-2019 08:55   Güncelleme : 13-03-2019 08:55

Sandıkçı: Canik’i Beraber Marka Şehir Yapacağız

Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Samsun Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

Sandıkçı: Canik’i Beraber Marka Şehir Yapacağız

MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette önemli açıklamalara imza atan Sandıkçı, sivil toplum kuruluşlarının ülkemiz ve şehrimiz için ne kadar önemli bir görev üstlendiklerinden bahsederek şunları söyledi: “ Ülkemize, şehrimize ve ilçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret ediyoruz. Biz STK’ların çok önemli bir görevi yerine getirdiğini biliyoruz. STK’lar vatandaşlarla birebir muhatap olan, onların dertlerini ve sorunlarını ülke ve şehir gündemine taşıyan yegâne kurumlardandır. Bu kurumlar, yöneticilerin ve karar vericilerin hizmet noktasında daha hızlı ve etkin olmasını sağlamaktadırlar. Bu yönden bakıldığında STK’lar şahsım için çok önemlidirler.

Unutulmamalıdır ki, siyaset tek başına yapılacak bir iş değildir. Şehrin tüm dinamikleriyle beraber ve sorunların tespiti noktasında istişare edilerek yapılması durumunda, sıkıntılar daha kolay çözüme ulaştırılabilir. Bu yönden yapılacak tüm katkıları önemsiyorum.” dedi.

Canik ile ilgili düşündüğü projelerle ilgili bilgi veren İbrahim Sandıkçı, Canik’e yapılan her şeyin Canik halkına yakıştığını ve yaşam kalitesinin yükseltmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Marka şehir çalışmalarına önem vereceğini belirten İbrahim Sandıkçı, “Canik’e yeni bir vizyon kazandırmak için Marka Şehir olma yolunda adımlarımızı atacağız. Bunun için ülkemizde ve dünya da yapılanları inceleyerek Canik’te yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için bilimsel dayanağı olan çalışmalar yapacağız. Canik insanların yaşamak için tercih edecekleri bir şehir olacak. Bunları yaparken şehrimizin tüm dinamikleriyle beraber çalışacağız. MÜSİAD’dan çok destek göreceğimizi biliyorum. Başkanıma ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma bizi burada ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Daha çok sık görüşmeyi diliyorum.” dedi.

MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Haluk Tan ise yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya çıktığı bu yolda başarılar diledi. STK’ların önemine vurgu yapan MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan, Canik için yapılacak her hizmette ellerini taşın altına koyacaklarını belirtti.

MÜSİAD Samsun Şubesinde gerçekleşen ziyaret, yapılan ikram sonrası sona erdi.  

 

adminadmin