Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-02-2019 11:52   Güncelleme : 28-02-2019 11:52

Sandıkçı kentsel dönüşüm sözü verdi!

​AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik bu dönem kentsel dönüşümle yenilenecek” dedi.

Sandıkçı kentsel dönüşüm sözü verdi!

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte seçim çalışmaları için Canik’te esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Belediyecilikte ayrımcılık yapılmayacak

Mustafa Demir’le birlikte hizmet edeceklerini belirten Sandıkçı, ilk hizmeti Canik için alacaklarını belirtti. 2 yıl içinde yapacağı hizmetlerin yanında kentsel dönüşümle ilgili konuşan Sandıkçı, “Artık Canik için şahlanma zamanı. Birlikte hareket ederek kentsel dönüşüm sorununu bitireceğiz. İlçemizin yıllardır alamadığı hizmeti en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Artık belediyecilikte ayrım yapılmayacak” diye konuştu.

Vatandaşlarla birlikte çözeceğiz

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Canik’te artık birlik olma zamanı. İbrahim Sandıkçı ve Mustafa Demir bu yola kuruluşundan beri gönül koymuş arkadaşlarımız. Dolayısıyla Samsun ve Canik için yapılacak hizmetleri de onlar yahacaktır. Alt yapı, doğalgaz ve kentsel dönüşüm gibi sorunları vatandaşlarla bir araya gelerek çözeceklerine inanıyorum” ifadesini kullandı.

Minikleri ziyaret ettiler

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Hacıismail Mahallesi Bilgi Evi Okul Öncesi sınıfını ziyaret eden İbrahim Sandıkçı, miniklerle birlikte vakit geçirdi. Sınıf öğrencileri Orhan Kırcalı ve İbrahim Sandıkçı’ya maketten yaptıkları camii’yi hediye etti.

adminadmin