Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 22-01-2018 11:13   Güncelleme : 22-01-2018 13:11

Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun!

Afrin'e Zeytin Dalı:

Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun!

Terör yuvası haline gelen Afrin'e Türkiye'nin müdahale etme hakkı meşru olmasına rağmen başta ABD olmak üzere birçok güç, operasyona karşı olsa da Türkiye "Zeytin Dalı Harekâtını" başlattı!

Türkiye Silahlı Kuvvetlerinin, Fırat Kalkan’ından sonra Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirerek dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak için başlattığı operasyonun kime ne zararı var?

Türkiye nasıl ki Kobani'de sivillere kapısını açmış ve katliamın önüne geçmişse bu operasyonla da mazlum halkın refaha kavuşmasını sağlayacaktır.

İsrail ve ABD’nin barbarlığına ses çıkarmayanlar, Türkiye’nin bu operasyonuna karşı çıkıyorlar. İstedikleri kadar çıksınlar ordumuz bu operasyondan hakkı olan zaferle dönecektir inşallah!

Operasyona 72 savaş uçağının katılması operasyonun ne derece büyük ve önemli olduğunu gösteriyor!

Yakın tarihte 72 savaş uçağı ile gerçekleştirilen hava saldırısının bir benzeri olmadığı gibi, 108 hedefin % 95.57 isabetle vurulması da bir rekordur!!!

Muzaffer ordumuzun başlattığı Afrin operasyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla beraber Afrin sınırında devriye atan bir zırhlı askeri araçtan "Fetih Marşı"  çalınması askerlerimizi daha da cesaretlendirmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı da bir açıklama yapmış ve Afrin'deki Zeytin Dalı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için bütün camilerde yatsı ve sabah namazı sonrası "Fetih Suresi" okuyup, dua edilerek operasyona destek verecek!

Operasyonla beraber kirli kampanyalarda başladı!!!

Sosyal medya üzerinden Türkiye'yi karalama amaçlı kirli propagandalarını 'Türkiye sivilleri vuruyor' diye başlatıp, twitter’da başka tarihlerde, başka yerlerde çekilmiş fotoğraflarla algı operasyonu yaratmaya başladılar bile!

Ancak tarih de şahittir ki ordumuz geçmişte sivillere zarar vermediği gibi bugün de sivillere zarar vermez, öldürmez!

Allah, Peygamber Ocağı olan şanlı ordumuzun her bir askerinin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah.

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

adminadmin