Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-02-2018 10:00   Güncelleme : 26-02-2018 10:00

SMSO’dan Vali Kaymak’a Ziyaret

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret ederek, üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir saat hediye etti.

SMSO’dan Vali Kaymak’a Ziyaret

BÜTÜN ESNAFLARIMIZA SELAM OLSUN

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret ettiler. Oldukça samimi bir havada geçen ziyaret esnasında, SMSO Odası üyeleri başta olmak üzere, bütün esnaf ve sanatkarların selamını kendilerine ilettiler. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Vali Kaymak, “ Yapılan ziyaretten dolayı başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Onların nezdinde bütün esnaf ve sanatkarlar olmak üzere, ekmeğini alın teriyle kazanan bütün meslek erbablarına selam, sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Yeni seçilen genç başkan ve değerli yönetim kurulu üyelerine de görevlerinde başarılar diliyorum. Esnaf ve sanatklarımız için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu da bilmelerini istiyorum” diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN SAMİMİ YAKLAŞIM

Gerçekleştirdikleri ziyaretin kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade eden SMSO Başkanı Eyüp Aydın, “Sayın valimize bizleri kırmayarak makamlarında ağırladıkları için teşekkür ediyorum. İçten ve samimi yaklaşımı ise bizim için ayrıca önemli ve kayda değer bir başka konudur. Esnaf olarak bizim elbette çözülmesi gereken bir çok başlığımız var. Ancak sorunları çözmenin en önemli yolu içten ve samimi yaklaşımdır. Biz sayın valimizden bu sıcaklığı aldık. Kendisine güleryüzü ve içtenliği için teşekkür ediyoruz. Bu bir nezaket ziyaretiydi. Bizim için öncelikli bir kaç konu hakkında da kendisine bilgi verdik” şeklinde konuştu.  

 

 

adminadmin