Genel
Giriş Tarihi : 27-06-2021 14:06   Güncelleme : 27-06-2021 14:06

Sport Bra Nerde Kullanılır?

Sport Bra Nerde Kullanılır?

Yükse desteği olan sport bra salonlarda yapılan sporlarda, antrenmanlarda kullanmak için mükemmeldir. Havalandırma panelleri ve destek amaçlı yapılmış geniş omuz askıları serin ve de rahat ederek çalışmanızı sağlayacaktır. Esnektir, yumuşaktır ve nefes alır özellikte yapılmış bir workout sutyenidir. Tişörtlerinizin içinde dahi rahatça kullanabilirsiniz. Gün içindeki tüm etkinliklerinizde rahat edeceğiniz şekilde üretilmiştir.

Günlük hayatınızda ve tüm spor etkinliklerinizde kullanabileceğiniz spor bra içeride nem bırakmayacak biçimde üretilmiştir. Dört yana da esneme sağlayan, nem emici, nefes alan, yeterli kalınlığı olan bir şekilde üretilmiştir. Yumuşak bir yapısı vardır. Spor yaparken, yoga, gün boyu yaptığınız egzersiz, fitness ve koşularda kullanabileceğiniz harika bir üründür. Çok özellikli sport bra  her mevsim her ortam da ve yapacağınız tüm etkinlikler de kullanılabilir.

Sport Bra Özellikleri

Dört tarafa da esneyebilen özellikteki kumaşlardan üretilir. Nefes alan ve anti bakteriyel özelliktedir. Ayrıca climalite ve push up özelliğine sahip ürünlerdir. Harika tasarımı ve özellikleri ile sport bra evde günlük hayatta, dans ederken veya arkadaşlarınızla yapacağınız çay sohbetlerinde bile vazgeçemeyeceğiniz esnek ve rahat yapısıyla hep giyeceğiniz bir büstiyeriniz olacaktır. https://www.dagi.com.tr/sporcu-sutyeni-modelleri sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN