Güncel
Giriş Tarihi : 30-10-2020 09:58   Güncelleme : 30-10-2020 10:14

Suat Kılıç'ın yeğeni Samsun Üniversitesi'nde!

Hakkında FETÖ suç duyurusu yapılan Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Samsun eski Milletvekili Suat Kılıç’ın yeğeni M. Kılıç, kapatılana kadar görev yaptığı Canik Başarı Üniversitesi’nin ismi değişerek Samsun Üniversitesi olduktan sonra da aynı binada görev yapmaya devam ediyor.

Suat Kılıç'ın yeğeni Samsun Üniversitesi'nde!

SUAT KILIÇ’IN YEĞENİ SAMSUN ÜNİVERSİTESİ’NDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17/25 Aralık’tan sonra yaptığı “Paralel Yapıyla ilişkilerinizi kesin” ihtarına rağmen 15 Temmuz 2106 darbe kalkışmasından sonra kapatılana kadar Canik Başarı Üniversitesindeki görevine devam eden M.Kılıç, Samsun Üniversitesinde Dr. Öğretim üyesi olarak kadroya dahil edildi.

REKTÖR AYDIN’A BU HATALARI KİMLER YAPTIRIYOR

Canik Başarı Üniversitesi’nin proje aşamasında işadamlarından yardım ve bağış topladığı bilinen Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Samsun eski Milletvekili Suat Kılıç üniversitenin açılışında da bir konuşma yapmıştı.

Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın’a kadrosu kapatılana kadar Canik Başarı Üniversitesi’nde olan M. Kılıç’ı Samsun Üniversitesi’ne alması hususunda kimlerin aracı olduğu ve bu yanlışı kimlerin yaptırdığı merak konusu oldu.

15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra FETÖ/PDY üniversitesi olduğu için kapatılan Canik Başarı Üniversitesi’nin rektörü, idareci ve akademisyenleri hakkında soruşturma açılıp rektör ve bir kısım akademisyenleri halen hapishanedeyken, M. Kılıç’ın Başarı Üniversitesi’nin binasında kurulan Samsun Üniversitesi’nin kadrosuna dâhil edilmesinin ne anlama geldiği sorusu da cevap bekliyor.

ÖDÜL MÜ, İADE - İ İTİBAR MI

Dr. Öğr. Üyesi M. Kılıç Samsun Üniversitesi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümünde, Finansal Raporlama, İsteğe Bağlı Bilgi Sunumu, Kurumsal Yönetim, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporlaması, Sürdürülebilirlik Raporlaması derslerine giriyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN