Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-12-2018 09:27   Güncelleme : 21-12-2018 09:27

Tekkeköy’ü Karadeniz’in Ticaret Ve Sanayi Merkezi Yapacağız!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, seçim çalışmalarına Tekkeköy’de devam etti.

Tekkeköy’ü Karadeniz’in Ticaret Ve Sanayi Merkezi Yapacağız!

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı Aysel Damat, AK Parti Tekkeköy Gençlik Kolları Başkanı Sefa Anıl'n da  katıldığı programlarda  muhtarlarla bir araya gelen Demir, daha sonra ilçe merkezinde ve Büyüklü Mahallesi'nde esnafları ziyaret edip  vatandaşlarla buluştu. İşadamı Burhan Erçal ve Eğitim Bir- Sen ziyaretleriyle Tekkeköy programlarını tamamlayan Demir, önemli açıklamalarda bulundu.

Tekkeköy İlçemizin son on beş yılda gösterdiği gelişimde kendisinin çok önemli payının olduğunu belirten Demir, “İlçemiz bu günkü haliyle Samsun’un sanayi ve ticaret merkezi olmuştur. Bununla birlikte Samsun ise Karadeniz’in, Sinop’tan Artvin’e kadar bir çekim ve cazibe merkezidir. Ak parti döneminde yapılan yatırımlar sonucu ise sporun da kalbi haline geldik. Bu yatırımlarda en yüksek payı Tekkeköy İlçemiz almıştır. Şimdi ise alt yapı sorunlarını çözmek ve Tekkeköy’ü yıldızı parlayan bir bölge haline getirmek boynumuzun borcudur.” dedi.

Muhtarların sorunlarını dinleyen Mustafa Demir, “Her gittiğim yerde üzerinde durduğum gibi, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni birlikte ve istişare ile yönetmeye talibiz. Koltuğunda oturan değil arazide sizinle birlikte sorunları çözen bir belediye başkanı göreceksiniz.” dedi.

Sözlerine, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerel yönetimlere kazandırdığı statü, kaynakların yerinde ve daha verimli kullanılmasını ön görmektedir ki Tekkeköy’ün bu anlamda potansiyeli en yüksek ilçelerimizdendir. Geleceğin Tekkeköy’ü sahip olduğu ticari ve sanayi potansiyeli ve ulaşım imkânları ile Karadeniz’e sınırı bulunan ülkelerle yapılacak ticaret ve yatırımlar açısından da bir üs bölgesi haline getirilecek.” şeklinde devam eden Mustafa Demir, “kendi standardımızı çalışma azmimiz belirleyecek” diye konuştu.

Tekkeköy’deki esnafları dolaşarak ilçenin sorunları ile ilgili bilgiler alan Demir, “her meselenin en verimli çözüm merkezi olmak için projelerimizi hazırlıyoruz” dedi.

adminadmin