Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-02-2017 14:33   Güncelleme : 01-02-2017 14:33

Terme Belediyesi Karla Mücadelede Tam Not Aldı

Terme ilçesinde 5 gündür aralıksız devam eden kar yağışı şehri beyaz örtüye bürüdü. İlçede etkili olan yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarıyla ilçe halkını mağdur etmeyen Terme Belediyesi ekipleri, vatandaştan tam not aldı.

Terme Belediyesi Karla Mücadelede Tam Not Aldı

Terme’de yoğun kar yağışı sürerken, Terme Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekiplerinin yaptığı çalışmalar sayesinde ilçede sıkıntı yaşamayan vatandaşlar belediyeye tam not verdi. Belediye kar yağışı ile birlikte daha önceden hazırladığı Acil Eylem Planı çerçevesinde karla mücadele çalışmalarını başarı ile gerçekleştirdi. Ekipler gece gündüz aralıksız olarak çalışarak Terme’nin Cadde ve sokaklarında biriken karları temizledi, buzlanmayı önlemek amacıyla yollara ve kaldırımlara tuz attı. Deniz suyu ile yıkama çalışmaları yaptı.

BAŞARILI BİR SINAV VERDİK

Karla mücadele çalışmalarında başarılı olduklarını dile getiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak ekiplerimizi oluşturup 7/24 hizmet verecek şekilde planlamamızı yaptık. 5 gündür yoğun şekilde yağan karın başlamasıyla ekiplerimiz de çalışmalarına başladı. Tuzlama ve kar küreme araçlarımız kendilerine ait olan bölgelerde ivedilikle müdahaleye başladı. Başta hastalar, cenaze sahipleri, ana arter yollar ve merkezdeki kaldırımlar da dahil olmak üzere ekiplerimiz çalışmalar yaparak vatandaşlarımızın yoğun kar yağışından etkilenmemesini sağladık. Yoğun kar yağışı karşısında başarılı bir sınav verdik. Kar yağışı süresince ekiplerimiz 24 saat mesai yaparak halkımızın hizmetinde oldular. Başarılı çalışmalarından dolayı tüm mesai arkadaşlarımı kutluyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

HALKTAN TEŞEKKÜR MESAJLARI

Acil yardım hatlarını arayan vatandaşlar, son yılların en etkili kar yağışına karşın Terme Belediyesi’nin ortaya koyduğu mücadele için Belediye Başkanı Şenol Kul’a ve belediye ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

 

adminadmin