Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-11-2022 10:38   Güncelleme : 22-11-2022 10:38

Terme'de Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturan Düğün

Samsun'un Terme İlçesi'nde Şahin Ailesi'nin biricik kızları Sedanur ile Oy Ailesi'nin Kıymetli oğulları Mahmut düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdi.

Terme'de Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturan Düğün

Seher ve Kerami Şahin çiftinin biricik kızları Sedanur ve AK Parti Terme Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Oy ile Fatma Oy'un kıymetli oğulları Mahmut Terme Soğancı Park  Kule Wedding Salonu'nda gerçekleştirilen muhteşem törenle dünya evine girdi.

DÜĞÜN TÖRENİNE SİYASETÇİ AKINI

Sedanur ve Mahmut çiftinin muhteşem düğünü siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından birçok önemli ismi ağırladı. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın nikahlarını kıydığı çiftin şahitliklerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Terme eski Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu yaptı.

Düğün törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz, Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdür Erol Apaydın, Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdür Yasin Çebeci'nin yanı sıra siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün töreninde Şahin ve Oy aileleri konuklarıyla tek tek ilgilendi. Düğün törenine katılan davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN