Güncel
Giriş Tarihi : 04-08-2022 14:11   Güncelleme : 04-08-2022 14:11

Tokat GOP Üniversitesi Öğretim Elemanı ilanında şok özel şart

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan öğretim elemanı ilanında yer alan bir özel şart görenleri şok etti.

Tokat GOP Üniversitesi Öğretim Elemanı ilanında şok özel şart

 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, hiç öğrencisi olmayan Eczacılık Fakültesine Dekanı olarak Sağlık Bilimleri Temel Alanında Tıbbi Biyoloji mezunu olan ve doktor bile olmayan öğretim üyesi Prof. Dr. Hacı Ömer Ateş’i atamıştı.

Prof. Dr. Hacı Ömer Ateş, hiç öğrencisi olmayan Eczacılık Fakültesinde iki yıldır Dekan olarak görev yaparken şimdi de Prof. Dr. Ateş’in eşi öğr. Gör. Esra Ateş’i şok eden bir özel şartla Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Saç Bakımı Ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğretim görevlisi olarak aldı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 6 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan ilanda yer alan Tokat Sağlık Hizmetleri MYO, Saç Bakımı ve

Güzellik Hizmetleri Bölümü öğretim görevlisi için açılan 1 kişilik kadro için özel şart olarak, “Lisans mezunu olmak. Lisans mezuniyeti sonrası belgelendirmek kaydıyla cilt bakım elemanı veya cilt bakım elemanı ve güzellik meslek elemanı olarak en az iki yıl iş deneyimine sahip olmak. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Makyaj kurs bitirme belgesine sahip olmak.” Şartı eklendi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN