Güncel
Giriş Tarihi : 10-12-2014 23:00   Güncelleme : 10-12-2014 23:00

Tokat'ta işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı

TOKAT (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tokat İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel, işletmeleri sanayi sicilin sağladığı avantajlar konusunda bilgilendirdi

Tokat'ta işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı

TOKAT (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tokat İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel, işletmeleri sanayi sicilin sağladığı avantajlar konusunda bilgilendirdi.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, "Artık 1 ile 9 arası çalışanı olan iş yerlerinden kapasite raporu istenmeyecek. Bunun içinde hem muhasebecileri hem işletmelerden kapasite raporu alan TSO'ların ve ESOB'ların genel sekreterlerini ve kapasite raporu birim sorumlulularını bilgilendiriyoruz. Bakanlık çalışanlarıyla birlikte bu bilgilendirmeyi bu ay yapmayı uygun bulduk. Çünkü işletmelerimiz kapasite raporlarıyla ilgili tüm bilgileri bağlı bulundukları meslek odaları ve muhasebecilerinden alıyor. Kendilerine bu bildirimlerin odalar ve muhasebeciler tarafından bu ay verilmesi 2015 yılında bizim gerekli raporları istediğimizde işletmelerin hazırlıklı olmalarını sağlayacaktır" dedi.

adminadmin