Ekonomi
Giriş Tarihi : 20-02-2015 16:00   Güncelleme : 20-02-2015 16:00

Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri'ne katılım çağrısı

ÇORUM (AA) - Genç MÜSİAD Çorum Şubesi, kentteki genç girişimcilerin, Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri projesine başvuru çağrısında bulundu

Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri'ne katılım çağrısı

ÇORUM (AA) - Genç MÜSİAD Çorum Şubesi, kentteki genç girişimcilerin, Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri projesine başvuru çağrısında bulundu.

Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Alper Tığlı, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret ederek, ülke genelinde genç girişimciliği  özendirmek ve desteklemek amacıyla düzenlenen Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri projesi hakkında bilgi verdi.

Proje kapsamında, örnek bir başarı hikayesine sahip ya da alanında önemli bir yeniliğe yol açmış genç girişimcilerin, Genç MÜSİAD tarafından vitrine çıkartılacağını dile getiren Tığlı, bu yıl ikincisi düzenlenen organizasyona, 35 yaşını aşmamış genç girişimcilerin başvurabileceğini ifade etti.

Genç girişimcilerin, altı farklı kategoride aday olabilecekleri gibi uygun gördükleri bir kişiyi de aday gösterebileceğini anlatan Tığlı, Genç MÜSİAD Çorum Şubesi olarak organizasyonun Karadeniz Bölgesi ayağını üstlendiklerini kaydetti.

Tığlı, ödül töreni 18 Nisan'da yapılacak proje kapsamında MÜSİAD Özel Ödülü, Yılın Genç Girişimcisi, Yılın Genç Profesyonel Yöneticisi, Yılın Genç Sosyal Girişimcisi, Yılın Üniversite İş Topluluğu ve Yılın Genç Mucidi kategorilerinde ödüller verileceğini sözlerine ekledi.

TSO Başkanı Başaranhıncal da gençlerin hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da aktif rol almasının, Türkiye'nin kalkınması açısından faydalı olduğunu vurguladı.

Çorum’dan bir genç girişimcinin Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri’ne katılmasının ve başarı elde etmesinin hem kentin hem de kendi firmasının marka değerini artıracağına dikkati çeken Başaranhıncal, organizasyon sürecine TSO'nun da destek sağlayacağını kaydetti.

adminadmin