Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-08-2019 11:41   Güncelleme : 11-12-2023 10:15

Yusuf Ziya Yılmaz Rotary Kulübü onur üyesidir!

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy’un Şubat 2019’da çıkarttığı ve dostlarına imzalayarak verdiği ‘Hayatımdan Satırlar’ isimli kitabında ilginç hatıralarla birlikte Samsun’un siyasetçileri hakkında şaşırtıcı bilgiler de yer alıyor.

Yusuf Ziya Yılmaz Rotary Kulübü onur üyesidir!

Bunlardan birisi de Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın Rotaryen oluşuyla alakalı.

Fahrettin Ulusoy’un kitabında, ‘Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Atılgan’ başlığıyla özel yer alan Samsun Büyükşehir Belediye eski Başkanı Yusuf Yılmaz’ın 1995 – 96 yıllarında Ulusoy’un dönem başkanlığında Rotary Kulübü’nün onursal üyesi olduğu bilgisi yer alıyor.

 Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy kitabının 213 ve 214. sayfalarında bu bilgiyi şöyle veriyor;

“Samsun Rotary Kulübünün 1995 – 96 dönem başkanı iken, Yusuf Bey bizim onur üyemizdi. (Herhangi bir üyelik vecibesi olmayan daha çok bürokrasiden gelen ve dostluk gördüğümüz kişilere verdiğimiz paye)

Rotary’nin ilk panayırını Karayolları kampında yapmamıza izin verdi. 1995 – 96 dönemindeki başkanlığımda da yine panayır için aynı yeri kullandık.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KATKILARIYLA!

Samsun Büyükşehir eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 30.09.2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın destek verdiği 'Mısır Halkının İradesine Saygı ve Darbelere Hayır’ mitingi için Memur Sen’in otobüs talebini geri çevirmiş ancak, Samsun Rotary Kulübü’nün 11. Dostluk Panayırı’nın sponsoru olmuştu.

Samsun Rotary Kulübü’nün Dostluk Panayırı için Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerini açan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz,  Memur-Sen, Hak-İş ve Mazlum-Der tarafından Mısır’ın Ankara Büyükelçiliği önünde düzenlenen 'Mısır Halkının İradesine Saygı ve Darbelere Hayır' eylemine gitmek için kendisinden otobüs isteyen tertip komitesini ciddiye bile almamıştı.

O BUNU HEP YAPIYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, başkanlığı döneminde Rotary Kulübü’nün hiçbir talebini karşılıksız bırakmadı.

adminadmin