Güncel
Giriş Tarihi : 17-10-2019 12:58   Güncelleme : 17-10-2019 12:58

Üniversite Kadın Kolektifi’nden Yazar Sema Maraşlı’ya tehdit ve hakaret!

Üniversite Kadın Kolektifi, yazar Sema Maraşlı’yı “Nereye gidersen git peşinde olacak ve protesto edileceksin diyerek tehdit etti.

Üniversite Kadın Kolektifi’nden Yazar Sema Maraşlı’ya tehdit ve hakaret!

Yazar Sema Maraşlı, KADEM’i de ekleyerek Kolektif hareketi hakkında, “6284 ve İstanbul Sözleşmesi ile kimlerle kol kola yürüdüğünüze bir bakın. Onların amacı belli. Sizin amacınız ne” diye sormuştu.

Maraşlı tweetine “Aile düşmanı feministlerden Akit TV canlı yayınında Sema Maraşlı'ya saldırı girişimi!” başlıklı video görüntüsünü de eklemişti.

Üniversite kadın kolektifi bu tweete, “Sen kork Sema Maraşlı üniversiteli kadınlar nereye gidersen peşinde olmaya devam edecekler. Nasıl üniversitelerde tacizci, gerici akademisyenleri barındırmadıysak sen de kadın düşmanı açıklamalarına devam ettikçe protesto edileceksin” şeklinde karşılık verdi.

Akit TV'de yayınlanan Söz Meydanı programına konuk olan yazar Sema Maraşlı'nın ailenin korunması adına verdiği mücadeleden rahatsız olan feminist 'Kadın Kolektifi' üyesi 3 kadın, yazar Maraşlı ve devlet aleyhine sloganlar atarak Akit Medya binasına girmeye çalışırken gözaltına alınmıştı.

 

adminadmin