Siyaset
Giriş Tarihi : 16-04-2019 09:28   Güncelleme : 16-04-2019 09:28

Vatandaşlardan Başkan Demir'e Ziyaretçi Akını

Samsunlular, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki mesaisine başlayan Mustafa Demir'e 'hayırlı olsun' ziyaretlerini sürdürüyor.

Vatandaşlardan Başkan Demir'e Ziyaretçi Akını

Samsunlular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletmeyi sürdürüyor. Başkan Demir, "Halkımızın sevgisi, desteği bize şimdiden büyük güç veriyor. Samsun'u Samsunlularla birlikte yöneteceğiz" dedi.

'SİZE VE EKİBİNİZE İNANIYORUZ'

Geçtiğimiz hafta perşembe günü makam koltuğuna oturan Mustafa Demir, Samsunluların adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Büyükşehir Belediyesi'ne gelen çok sayıda vatandaşı makamında ziyaret ettikleri Başkan Demir'e 'hayırlı olsun' dileklerini iletiyor. Vatandaşlar Başkan Demir'e, "Samsun'umuzun önünde artık yepyeni bir dönem var. Bu yeni dönemde sizler ve ekibiniz ile Samsun'umuzun çok önemli hizmet ve yatırımlara kavuşacağına inanıyoruz" mesajını veriyor.

DEMİR: HALKIMIZ MORAL VERİYOR

Halkın yoğun ilgisine teşekkür eden Mustafa Demir ise, "Samsun için yeni bir başlangıça imza attık. Vatandaşlarımızın ilk günden sevgisi, desteği şimdiden mutluluk ve moral kaynağımız oldu. Her zaman söylediğim gibi Samsun'u Samsunlularla yönetmek için yola çıktık ve kolları sıvadık. Gelecek güzel günlere hep birlikte uzanacağız" dedi.

adminadmin