Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-10-2019 12:20   Güncelleme : 09-10-2019 12:20

Yerel Yönetimler Yasa Taslağı öncesi Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı Samsun’da Yapılacak

AK Parti Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı Samsun'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Yerel Yönetimler Yasa Taslağı öncesi Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı Samsun’da Yapılacak

Toplantı Erzurum, Şanlıurfa, Nevşehir, Bursa ve Afyonkarahisar'ın ardından Karadeniz ayağı Samsun'da yapılacak.

Yerel yönetimlerin altıncı son toplantısına yaklaşık 130 belediye başkanı, il genel meclis başkanları, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanı katılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşecek ve 3 gün sürecek toplantıda yerel yönetimlere yönelik önemli bilgiler aktarılacak, bir çok konu başlığında eğitimler verilecek.

6 bölgede gerçekleşen toplantıların son bölümündeki Samsun programına bir çok önemli konuşmacı katılacak. Cumartesi günü sabah basına açık bölümün haricinde üç gün boyunca alanında uzman bir çok isim eğitimler verecek.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'da Cuma Günü "Tecrübe Paylaşımı" konulu panelde konuşma gerçekleştirecek.

Cumartesi günkü basına açık bölümde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ise açılış konuşması yapacak.

adminadmin