AK Partili Avukatlar Banka avukatlığı için harekete geçti!

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırılan veya meslekten ihraç edilen hakimlerin avukatlık bürolarında avukat olarak işe başlatıldıkları ve kurum ve banka avukatlarının büyük çoğunluğunun ulusalcı yapıdaki avukatların elinde olması haberimizin ardından AK Partili avukatlar harekete geçti.

Samsun Haber - 01-08-2017 10:48

Ulusalcı bir yapıdaki avukatın uhdesinde Garanti Bankası, Finans Bank, Deniz Bank ve Yapı Kredi Bankası olmak üzere 5 bankanın Samsun şubelerini bulunduruyor şeklindeki haberimiz Samsun’da Ak Parti mensubu avukatları harekete geçirdi.

Sosyal Demokrat kimliğiyle bilenen ve tanınan avukatların, AK Parti iktidarında bankaların ve büyük finansal kurumların avukatlığını alabilmesinin AK Parti mensubu avukatların acziyeti olarak yaptığımız değerlendirmenin ardından AK Parti üyesi avukatlar bir toplantı yaparak konuyu Ankara düzeyinde takip etme kararı aldı.

 

Günün Diğer Haberleri
haber medya kadın