Bu Dönem Önceliğimiz Kentsel Dönüşüm

Samsun İnternet Gazetecileri Okan Çakır, Recep Yazgan, Tolga Birgücü ve Burak Öksüz Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret ederek ikinci kez belediye başkanı seçilmesini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Samsun Haber - 09-05-2024 10:51

Samimi sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette gazetecilerin sorularına da cevap veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı belediye başkanlığının ikinci döneminde Canik’te kentsel dönüşümü tamamlayarak alt yapı ve üst yapıları tamamlanmış yepyeni bir Canik’i Samsun’un en yaşanılabilir ilçesi haline getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kentsel dönüşüm için daha hızlı, daha güvenli örnek bir yöntem uyguladıklarının da altını çizen Başkan Sandıkçı, Canik Belediyesi'nin borçsuz bir belediye olduğunu ve projelerin kredi kullanılmadan gerçekleştirildiğini vurguladı.

Sandıkçı üç yıl üst üste aldıkları ödüllerle gençlere yönelik projelerin başarısını ortaya koyduklarını belirtti.

Canik Belediyesi'nin, ilçeye kazandırılacak yeni projeler ve yatırımlarla, Türkiye Yüzyılında öne çıkan ilçelerden biri olduğunu belirten Sandıkçı ilçenin beş yıl öncesiyle bugünün arasında gözle görülür bir farkın oluştuğunu, beş yıl sonra ise kentsel dönüşümünü tamamlamış bir Canik’in Samsun’un parlayan yıldızı haline geleceğini sözlerine ekledi.

Günün Diğer Haberleri