BÜYÜK ÇARŞAMBA BULUŞMASI

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Çarşambalılar Büyük Buluşma Günü'ne katıldı.

Kent Kültürü - 09-06-2014 10:11

Başkan Köktaş'a, dernek başkanı Saadettin Sarıoğlu, günün anlam ve önemine binaen sekiz köşeli şapka hediye etti.
 
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Bahçesi'nde düzenlenen etkinliğe katılık ve ilgi de büyük oldu.
 
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Büyük Buluşma Günü'nde Başkan Köktaş, bahçe içinde kurulan stantları gezerek ürünleri tek tek inceledi. Protokol konuşmalarının ardından katılımcılara yöresel yemekler ikram edildi.
 
Düzenlenen etkinliğe ayrıca AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Alaettin Bayrak, Ercan Albayrak, Elif Coşkun Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Gençtürk'te katıldı.
Günün Diğer Haberleri