Genel seçime doğru

GİRESUN (AA) - CHP Giresun milletvekili adayı Bülent Yener Bektaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Giresun'da pazar esnafını ziyaret etti

Güncel - 29-04-2015 14:00

GİRESUN (AA) - CHP Giresun milletvekili adayı Bülent Yener Bektaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Giresun'da pazar esnafını ziyaret etti.

Esnafla sohbet eden Bektaşoğlu, seçilmesi durumunda kendilerinin Ankara'daki sesi olacağını söyledi.

Bektaşoğlu, CHP'nin 7 Haziran genel seçimlerinde iktidara geleceğini ve Türk halkının sorunlarına çözüm üretecek politikalara imza atacağını öne sürerek, "CHP’nin güçlü sosyal devlet projesinin merkezinde 'aile sigortası' bulunmaktadır. Aile sigortasının temel hedefi, ülkemizde çağdaş sosyal güvenlik sistemi ve sosyal koruma ağı geliştirmektir. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm yurttaşlarımızı her türlü dışlanmışlıktan kurtarmaktır. CHP Aile Sigortası Programı ile yurttaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan, bağımsız, özgür ve eşit bireyler olarak yaşamaları sağlanacak, bireyler, aileler ve kadınların aile içindeki konumları güçlenecektir" dedi.

Kadın istihdamını teşvik edeceklerini, en az yüzde 33 kadın istihdam eden şirketlere kurumlar vergisinde indirim uygulayacaklarını kaydeden Bektaşoğlu, yine vatandaşlara çeşitli destekler sağlanacağını sözlerine ekledi.

Günün Diğer Haberleri