İlköğretim Haftası

KASTAMONU (AA) - Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Güncel - 28-09-2015 20:30

KASTAMONU (AA) - Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şahin, mesajında, yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere toplumun tüm kesiminin yaşadığını belirtti.

Çocukların, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususunun, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konu olduğuna dikkati çeken Şahin, şu ifadeleri kullandı:

''İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temeli yetişmiş insan gücüdür. Genç ve dinamik ülke nüfusumuza iyi bir eğitim imkanı sağlandığı takdirde, ülkemizin süper ve güçlü bir ülke olmasının önünde hiçbir engel kalmaz."

Şahin, eğitim ve öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenler olmak üzere bütün topluma hayırlı olması temenisinde bulundu. 

 

 
Günün Diğer Haberleri
haber medya kadın