Kirli İftiralarına Şehit Analarını Alet Ediyorlar!

Şantaj, haraca bağlama ve uyuşturucu propagandası gibi iddialar nedeniyle birçok adli dosyaya muhatap olan sözde gazeteci Fatih Topal, hakkımda yaptığı karalama ve iftira zincirine bir yenisini daha ekleyerek park halindeki aracımın fotoğrafını çektikten sonra gerçeklerle alakası olmayan, baştan sona iftira içerikli bir paylaşım yaparak benim bir şehit annesine kaba davrandığım hatta hakaret ettiğim yolunda asılsız bir içerik yayınlamak suretiyle aklınca beni toplum önünde küçük düşürmeyi hedeflemiştir.

Güncel - 28-01-2023 11:08

Kendisini haberci zanneden ve hangi suç odaklarından destek alarak içerik oluşturduğu belli olan malum şahsın hesaba katmadığı bazı hususlar vardır;

 

 

Bunlardan birincisi iddia edilen olayı çevredeki hiçbir esnaf görmemiş ve duymamıştır. Konuya ilgisi olan hemşerilerimiz,  çevredeki esnaftan ve hatta fotoğrafta görülen mağazadan,  iddia edilen olayın gerçekleşip gerçekleşmediğini teyit edebilir.

 

Paylaşımla ilgili diğer önemli nokta ise Akçakoca'daki şehit ailelerinin belli olmasıdır. İsteyenler,  ilçemizdeki şehit ailelerine ulaşarak böyle bir olayın yaşanıp yaşanmadığını öğrenebilir.

 

SÖZDE GAZETECİ ATTIĞI İFTİRAYA ŞEHİTLİĞİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ KARIŞTIRMIŞTIR.

 

Şahsıma yapılan bu ahlaksız hayal ürünü paylaşımın bana daha çok zarar verebilmek adına kimin kaleme aldığı belli olan senaryoya, şehit ailelerinin alet edilmesi,  bu pis  işin içine şehitlik mertebesinin karıştırılması ahlaksızlığı daha da ileri boyutlara taşımıştır.

 

Suçlu veya suçsuz olabilirsiniz, ahlak yoksunu da olabilirsiniz ancak nefsiniz uğruna Akçakoca'da sayısı belli olan şehit ailelerini attığınız iftiraya alet etmeniz ahlaksızlığı hangi mertebelere taşıdığınızın göstergesidir.

Haberi yapan, kendisine bu aklı veren suç odakları ve ona destek olanları yüce Türk Milleti'nin vicdanına teslim ediyorum.

Günün Diğer Haberleri