SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SİYAH'A GEREKÇESİZ AMBARGO!

Kısa adı SİYAH olan Samsun İnsani Yardım Hareketi, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden başta Gazze olmak üzere bütün dünya çocuklarına yardım sağlamak amacıyla El Emeği Göz Nuru ürünlerinin sergileneceği Kurtuluş Yolu üzerinde bir stand yeri istedi..

Güncel - 21-08-2014 21:03

Samsun Büyükşehir Belediyesi SİYAH Hareketi’nin stand talebini görmezden gelerek dilekçenin zaman aşımına uğramasını sağladı..

Samsun İnsani Yardım Hareketi – SİYAH’in verdiği ikinci dilekçe ise gerekçesiz bir şekilde ret edildi..

SİYAH bu durumu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak ilave etti;

“Yarın itibariyle durumu takip etmeyi ve kapsamlı basın açıklaması ile bize karşı bir kısım Büyükşehir Belediyesi unsurları tarafından takınılan olumsuz tavrı kamuoyuyla paylaşmayı sürdüreceğiz”

 İşte o açıklama:

1. SAMSUN İHH-İNSANİ YARDIM HAREKETİ OLARAK BAŞTA GAZZE OLMAK ÜZERE TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINA YARDIM SAĞLAMAK İÇİN ÖZELLİKLE HANIM GÖNÜLLÜLERİMİZİN EL EMEĞİ-GÖZ NURU ÜRÜNLERİNİN SATILACAĞI BİR STANDIN AÇILMASI AMACIYLA SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLGİLİ BİRİMİNE, STAND YERİ İLE İLGİLİ İZİN GİRİŞİMİNDE BULUNDUK.

2. VERDİĞİMİZ İLK DİLEKÇENİN ZAMAN AŞIMINA UĞRATILMASININ ERTESİNDE YENİ BİR DİLEKÇE VEREREK İZİN TALEBİNDE BULUNDUK.

3. 24-31 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA KURTULUŞ YOLU ÜZERİNDE AÇACAĞIMIZ STANDLA İLGİLİ VERDİĞİMİZ DİLEKÇE, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GEREKÇESİZ REDDEDİLDİ.

4. YARIN İTİBARİYLE DURUMU TAKİP ETMEYİ VE KAPSAMLI BASIN AÇIKLAMASI İLE BİZE KARŞI BİR KISIM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UNSURLARI TARAFINDAN TAKINILAN OLUMSUZ TAVRI KAMUOYUYLA PAYLAŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ.

Ve İşte o açıklamanın altına yapılan yorumlar:

Hangi Partidendi Bu Samsun Büyükşehir Belediyesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi içerinde yuvalanmış bu paralel-piyasacılardan öğrenmek isteriz. Geçen sene tam da cumhuriyet meydanında Zaman Gazetesi standına nasıl da izin vermiştiniz. Ya da Lions Kulüplerinin her tür faaliyetine ağzı açık ayran delisi gibi tavrınız. İş ihh'ya gelince mendebur iç sıkıntınız açığa çıkıyor. Bu tür kurt adam kompleksinin nedenin öğrenmek isteriz.

Belediye herhangi bir maddi kazanç ve rant elde edemediği için kabul etmemiş olabilir

Günün Diğer Haberleri