Samsun Günleri Açılışını Bakan Kılıç Yapacak

18-22 Ekim 2016 tarihinde İstanbul Maltepe Sahili Miting Alanı’nında yapılacak olan ‘9. Geleneksel Samsun günleri’ açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yapacak.

Samsun Haber - 06-10-2016 10:16

Samsun Haber -  Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF)  tarafından 18-22 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahili Miting Alanı’nda gerçekleşecek olan ’Samsun Günleri Etkinliğini için Ankara’da Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret eden SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

AÇILIŞI BAKAN KILIÇ YAPACAK

Samsun Günleri açılışının Bakan Kılıç tarafından yapılacağını belirten Baş; ’Sayın Bakanımız bizleri gerçekten çok güzel ağırladı. Kendisini 1.5 milyon insanın katılmasını bekledikleri ’Samsun Günleri’ etkinliğimize davet ettik. Sayın Bakanımız da etkinliğimize katılacağını Samsunluların düzenlemiş olduğu bu etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.’ dedi.

5 BİN FUTBOL TOPU VE EŞOFMAN DAĞITILACAK’

‘Samsun Günleri’ etkinliğinin 21 Ekim saat 14’te bakan Kılıç tarafından açılacağını ifade eden Baş ’Açılış kurdelamızı Sayın Bakanımız kesecek. Aynı zaman da 5000 adet futbol topu ve eşofman açılışımızda dağıtılacak. Bunun yanında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu etkinlikte özel bir standı da olacak. Samsun’da 17 ilçe ve Büyükşehir belediyemizin stantlarının Samsun Günleri’nde olmasını arzu ediyoruz. Bu konu da çalışmalarımız devam ediyor. Bu büyük Samsun buluşmasına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Günün Diğer Haberleri